Despre Noi

  • Urmareste-ne si pe FACEBOOK !

Despre Noi

Acest centru educational a fost infiintat in 1998, de catre d-na arhitect Ana-Maria Drughean, in vederea organizarii unui sistem familial-educational, copiii avand in acest sistem si oportunitatea invatarii limbii germane ca limba materna.

 

De ce limba germana?

In acest centru educational, de-a lungul anilor, lucrurile au evoluat si s-au modificat dar in jurul aceleiasi axe si anume limba germana.

Astazi exista 3-4 grupe organizate dupa criteriul de varsta, cuprinzand  fiecare 12-15 copii si 4 grupe de copii –  scolari in sistemul de educatie continua (ajutator scolii germane) cu 6-10 copii in grupa.

Centrul educational se afla in incinta unei locatii private, situate in Bucuresti, str. Plugarilor 24, sector 4 (in imediata apropiere de zonele Timpuri Noi si Parcul Tineretului), retras fata de arterele principale de circulatie.

 

Locatie

Acest centru educational cuprinde la parter 2 sali de clasa si un spatiu de masa, precum si spatii aferente anexe – grupuri sanitare, vestibul, spatii de depozitare. La etaj se afla 3 sali de clasa si spatii anexe aferente. Curtea are in jur de 70 mp cuprinzand un spatiu de joaca cu nisip, precum si, in functie de sezon, spatiu de plantat si observare a vietii vegetale.

desen_copii