Echipa

  • Urmareste-ne si pe FACEBOOK !

Echipa

Ana Maria Drughean
Director Administrativ
Cadru universitar in cadrul Universitatii de Arhitectura “Ion Mincu”, Bucuresti, -lector dr arhitect. Studii aferente necesare elaborarii doctoratului –“ Spatii de invatamant pentru copii exceptionali” – de psihologie si pedagogie pentru copii cu necesitati special – 2002.
Ulrike  Dobre-Welter
Educator principal, coordinator educational si pedagogic.
Nascuta in 1980 la Heltau, Romania,etnie germana,studii – primare, secundare si liceale in Nurnberg, Germania , studii superioare- Academia de stiinte pedagogice – Nürnberg 2002 – drept de practica europeana educator/invatator, revine prin casatorie in Romania , are un copil.
Membra a Forumului German din Romania, participa la toate cursurile educational-pedagogice organizate de Centru pentru Formarea Continua in Limba Germana . Educator constant de 13 ani.
Elena Istrate
Psiholog si Profesor limba germana
Nascuta 1983 – dubla licenta universitara, Facultatea de Germanistica si Facultatea de Psihologie, Bucuresti.
Sustine in cadrul centrului nostru programul de DEZVOLTARE PERSONALA pentru cei mici si cei mare precum si in viitor de terapie prin muzica – toate activitatile precum terapiile si testele psihologice sunt sustinute in germana .
Gabriela Tudorache
Educator
Nascuta in 1992 in Bucuresti, absolventa a Colegiului Sanitar Bucuresti. Dupa ani de practica in sistemul de voluntariat medical in Elvetia decide sa se dedice educatiei copiilor prescolari, actualmente fiind si studenta la Facultatea de Stiinte Educationale – Bucuresti.
Maria-Smaranda Drughean
Profesor Invatamant Primar
Nascuta in 1988 in Bucuresti, studii preuniversitare Colegiul German Goethe-Bucuresti, limba materna germana. Studii universitare si master in Arhitectura Peisajului,
Absolvent al Universitatii de Stiinte Educationale, actualmente invatator in cadrul Colegiului German “GOETHE” – Bucuresti. Activeaza in cadrul Max und Moritz in cadrul sectiunii “scoala dupa scoala”