Termeni si Co...

  • Urmareste-ne si pe FACEBOOK !

Termeni si Conditii

Bun venit la MaxundMoritz.ro

Acest site (www.MaxundMoritz.ro) este administrat de  MaxundMoritz.ro. Accesul la acest site este guvernat de termenii si conditiile de utilizare detaliate mai jos.
Va multumim pentru utilizarea Serviciilor noastre. Prin utilizarea acestor servicii sunteti de acord cu prezentii Termeni si Conditii. Va rugam sa îi cititi cu atentie.

Ofertele, serviciile si produsele noastre sunt variate si prin urmare este posibil ca uneori sa se aplice termeni si conditii suplimentare sau cerinte suplimentare.
Folosirea, prelucrarea, modificarea informatiilor si imaginilor din acest site, sunt interzise fara acordul proprietarului acestui site. Daca doriti sa utilizati un material de pe MaxundMoritz.ro va rugam sa ne contactati

Marci si Drepturi de Autor

Toate numele, imaginile, siglele care identifica MaxundMoritz.ro reprezinta marci proprii. Orice branduri, produse, servicii ori nume comerciale ale unor terte parti sunt marcile, marcile de servicii si numele comerciale ale titularilor respectivi. MaxundMoritz.ro nu ofera permisiunea de utilizare a acestora niciunei alte persoane în afara de titularii de drept. Orice astfel de utilizare poate constitui o încalcare a drepturilor titularilor.
Nu aveti dreptul de a adapta, modifica ori crea niciun material sau informatie continute în acest site, nici de a le utiliza în orice scop, cu exceptia utilizarii personale, non-comerciale. Sunteti de acord sa utilizati acest site doar în scopuri legale.
MaxundMoritz.ro îsi rezerva dreptul de a utiliza în scopuri proprii orice fel de materiale trimise prin intermediul acestui site, inclusiv texte si imagini – fie pe acest site, fie în orice alta forma, inclusiv pentru scopuri publicitare. MaxundMoritz.ro îsi rezerva dreptul de a monitoriza materialele trimise si de a le modifica ori respinge.

Jurisdictie

Termenii si conditiile prezentate aici vor fi guvernate de si interpretate în conformitate cu legislatia româna. Orice fel de dispute nascute în legatura cu acesti termeni si conditii vor fi supuse deciziei instantelor competente din România.
MaxundMoritz.ro îsi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre acesti termeni si conditii oricând, prin postarea on-line a modificarilor.

Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii si/sau cu modificarile aduse lor, va rugam sa încetati folosirea acestui site imediat