Contact

Dacă ai orice fel de întrebare ne găsești la datele de contact de mai jos.

Programează un tur

La Grădinița germana Max und Moritz din București există un teren de joacă unic, cu o combinație între interior și exterior, situat direct în incinta centrului. Echipamentul de joacă este potrivit pentru bebeluși și preșcolari, astfel încât copiii de toate vârstele să poată să se joace afară în fiecare zi.

Centrul nostru este deschis pe tot parcursul anului, iar înregistrările și înscrierile copiilor sunt acceptate în orice moment al anului. Sunați-ne pentru a afla mai multe informații despre orarul și data de începere care se potrivesc familiei dumneavoastră.

Centrul nostru oferă un program de grădiniță pe durata întregii zile pentru copiii cu vârsta de 3 ani și mai mari.  Am conceput programul nostru pentru a vă oferi încredere deplină în fiecare aspect al experienței copilului dumneavoastră; de la sănătate și siguranță; până la curriculumul pregătit pentru școală; și sprijinul deplin al profesorilor experimentați. La fel de important, programul nostru se bazează pe cercetările care arată ce pregătește cel mai bine copiii pentru grădiniță… și pentru toți pașii mari înainte.

Decizia de a permite realizarea unei fotografii a unui copil în incinta grădiniței cu predare în limba germană Max und Moritz este la discreția familiei. Unele familii permit utilizarea fotografiilor strict în cadrul sălii de clasă (de exemplu, pentru etichetarea spațiilor personale), altele permit utilizarea fotografiilor atât în intern, cât și în extern (de exemplu, pentru site-ul nostru la nivel de centru), iar altele nu permit realizarea de fotografii ale copiilor lor în nicio situație – fără excepții. În orice caz, vom respecta drepturile și decizia dumneavoastră.