Despre noi

Grădinița noastră oferă o experiență unică, îmbogățind mintea și corpul copiilor prin activități educaționale și distractive, în timp ce promovăm învățarea limbii germane ca limba străina și valorizăm beneficiile excepționale care decurg din aceasta.

Play Video

Povestea noastră

Acest centru educațional a fost înființat in anul 1998, de către Ana-Maria Drughean, arhitect și doctor specializat in educația copiilor. În vederea organizarii unui sistem familial-educațional, copiii au în acest sistem oportunitatea învățării limbii germane ca limbă maternă.

Gradinita germana Max und Moritz cuprinde la parter Cabinet medical, 2 sali de clasă și sala de mese, precum si spații aferente anexe – grupuri sanitare, vestibul, spații de depozitare. La etaj se află 3 săli de clasă si spații anexe aferente. Curtea are in jur de 70 mp reprezentând spațiu de joacă și este acoperită cu cauciuc anti-traumă (tartan). În curte se regasesc jocuri de exterior, iar în funcție de sezon, spațiu de plantat și observare a vieții vegetale.

De ce limba germană

La Max und Moritz, de-a lungul anilor, lucrurile au evoluat și vor continua să evolueze constant, ca și societatea din care facem parte, iar limba germană va rămâne punctul nostru forte prioritar dobândit in cei peste 20 ani de activitate.

Astăzi există 3-4 grupe organizate dupa criteriul de vârstă, formate din 12 copii, cât și 4 grupe de copii școlari în sistemul de educație continuă (ajutător scolii germane Goethe – afterschool) cu 6-10 copii in grupa.

Centrul educațional își desfășoară activitatea într-o locație privată, retrasă față de arterele principale de circulație, ferită de praf sau zgomot rutier, având propriul loc de joacă. Suntem situați în București în imediata apropiere de zonele Timpuri Noi și Parcul Tineretului.

max und moritz comunitate

Comunitatea noastră

Gradinita noastra beneficiaza de comunitatea din cartierele invecinate, creand astfel un mediu strans unit si dezvoltand parteneriate solide cu parintii. Indiferent daca locuiti aproape de noi sau aveti biroul in apropiere, centrul nostru este ideal pentru familiile ocupate, fiind usor accesibil atat pentru preluarea si predarea copiilor, cat si pentru a face o oprire rapida pentru o vizita.

Vă invităm să faceți parte din comunitatea noastră!

La Max un Moritz utilizăm strategii distractive, bazate pe cercetare și activități multisenzoriale pentru a ajuta copiii să dezvolte abilități de învățare timpurie.

Vă așteptăm cu drag să ne alăturați în această călătorie educațională!

 

Facebook

Sănătate și siguranță

Sănătatea și siguranța copilului dvs. sunt prioritatea noastră principală. Grădinița Max und Moritz respectă cu strictețe ghidurile referitoare la curățenie și securitate și suntem mândri să fim recunoscuți ca un model de sănătate și bunăstare.

La Max und Moritz, facem din sănătatea și siguranța copilului dvs. prioritatea noastră principală. Standardele noastre sunt cele mai înalte din industrie și respectă sau chiar depășesc toate ghidurile locale și naționale.

Toate centrele noastre de educație timpurie și preșcolară includ:

max und moritz gradinita cu predare in limba germana matern-250