Educatori

Profesorii noștri profesioniști iubesc educația și transmit această iubire și entuziasm copiilor. Înclinația noastră pentru educație continuă este contagioasă pentru cei mici.

Ulrike Dobre-Welter

EDUCATOR PRINCIPAL, COORDONATOR EDUCATIONAL ȘI PEDAGOGIC.

Numele meu este Uli și predau din anul 2003. Cel mai mult îmi place să lucrez alături de copii pentru că sunt foarte receptivi și creativi.

0
Ani Experienta in invatamânt
0 +
cursuri de specialitate
0
Ani de Studiu in Germania
0 +
copii instruiti

Născută în 1980 la Heltau, România, de etnie germană, continuă studiile primare, secundare și liceale în Nürnberg, Germania. Studii superioare la Academia de științe pedagogice Nürnberg. Obține dreptul de practică europeană ca educator/invățător. Revine prin căsătorie în România. Membră a Forumului German din România, participă la toate cursurile educațional-pedagogice organizate de Centru pentru Formarea Continuă în Limba Germană. Educator constant din 2003

Director Max und Moritz din  2017

Întâlnește

echipa noastră extraordinară de educatori!

Andreea

Educator.
Născută în 1996.
Studii si activitati curriculare si extracurriculare: 2003 - 2015 Colegiul German Goethe / limba germana matern
2014 Sprachdiplom nivel C1 la Institutul Goethe.
2012 - 2014 Voluntariat la Scoala Speciala nr 5.
2015 - 2018 Facultatea ASE - FABIZ sectia germană.
Programează un tur

Antonia

Kindergarten Teacher
Programează un tur

Laura

Educator
Născută în 1995.
Studii și activități curriculare și extracurriculare: 2003 - 2015 Colegiul German Goethe / limba germană matern.
În 2014 obține Sprachdiplom nivel C1 la Institutul Goethe. În 2012 - 2014 faca voluntariat la Școala Specială nr 5. Ulterior parcurge studii de specialitate la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine - secția Germanistică în cadrul Universității București. Face parte din echipa Max und Moritz din 2016 în cadrul after school limba germană matern.
Programează un tur
Max und Moritz

din dragoste pentru copii.

Profesorii noștri sunt deplin calificați, cu o vastă experiență și extrem de dedicați în rolurile lor – mulți dintre ei fiind alături de noi de foarte mulți ani. 

Noi apreciem cu adevărat continuitatea în îngrijire și înțelegem cât de importantă este consistența în viața unui copil mic – de aceea echipa noastră este formată exclusiv din educatori permanenți cu normă întreagă. Aceasta înseamnă că copilul dumneavoastră va cunoaște întotdeauna și va fi familiarizat cu fiecare educatoare din serviciu!