Grupa Baby

Un loc excepțional pentru ca micuțul tău să se dezvolte și să crească.

Despre

Grupa Baby.

Este important ca un copil de 2-3 ani să meargă la o grădiniță cu predare în limba germană, deoarece această perioadă timpurie a vieții este esențială pentru dezvoltarea sa lingvistică și cognitivă. Într-un mediu în care limba germană este utilizată ca limbă maternă, copilul are oportunitatea de a fi expus constant la sunetele, cuvintele și structurile limbii.

 

Această expunere precoce la o limbă străină stimulează creierul copilului și îi permite să învețe rapid și natural noile cuvinte și concepte. De asemenea, interacțiunea cu alți copii de aceeași vârstă, care împărtășesc aceeași limbă, îi oferă oportunități de socializare și dezvoltare a abilităților de comunicare în limba germană. În plus, grădinița cu predare în limba germană oferă și activități interactive, precum cântece, jocuri și povestiri în germană, care contribuie la înțelegerea limbii și la consolidarea vocabularului într-un mod distractiv și atractiv pentru cei mici.

Dacă ești gata pentru mai multe informații te rugăm să iei legătura cu noi.

Grijă personalizată

Programul nostru pentru Grupa Baby include

max und moritz gradinita cu predare in limba germana matern-19
max und moritz gradinita cu predare in limba germana matern-79

Program grupa baby

Programul grupei baby, destinat copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 3 ani, este conceput cu grijă și atenție specială pentru nevoile lor unice. Oferim o rutină zilnică structurată și stimulatoare, adaptată capacității de concentrare și nivelului de dezvoltare al fiecărui copil. În cadrul programului, copiii beneficiază de activități de joc, explorare, artă și muzică, care îi ajută să-și dezvolte creativitatea, abilitățile motorii fine și coordonarea. Educatorii noștri, cu experiență în lucrul cu copii mici, îi încurajează pe cei mici să-și descopere și să-și exprime individualitatea, să-și dezvolte abilitățile sociale și să învețe prin intermediul experiențelor practice. Asigurăm un mediu sigur, afectuos și stimulant, în care copiii se simt încrezători, fericiți și dornici să exploreze și să învețe în fiecare zi.

Vârsta

Grupele disponibile în acest moment: