Grupa Mică

Copiii mici învață cel mai bine în locuri sigure și pline de iubire, în care li se permite să exploreze în propriul lor mod.

Despre

Grupa Mică

Este important ca un copil în vârstă de 3-4 ani să studieze la o grădiniță germană, într-un mediu în care colectivul și personalul vorbesc limba germană ca limbă maternă. 

 

Această etapă a dezvoltării lor este crucială în învățarea și asimilarea limbajului, iar expunerea constantă la limba germană îi ajută să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice. Fiind înconjurat de alți copii de aceeași vârstă care vorbesc limba germană, copilul are oportunitatea de a interacționa și a se implica în conversații, jocuri și activități în această limbă. 

Acest lucru îi permite să învețe într-un mod natural și autentic, dezvoltându-și vocabularul și înțelegerea limbii germane. De asemenea, fiind într-un mediu multicultural, copilul are șansa de a-și dezvolta abilitățile sociale, învățând să comunice și să colaboreze cu persoane din diverse culturi și contexte.

 În grădinița noastră, oferim un curriculum adaptat, care încurajează creativitatea, explorarea și dezvoltarea abilităților cognitive specifice vârstei lor, într-un mediu sigur și sprijinitor.

Grijă personalizată

Programul nostru include:

max und moritz gradinita cu predare in limba germana matern-298
max und moritz gradinita cu predare in limba germana matern-237

Program Grupa Mică

Programul grupei mici (3-4 ani) include joc liber și explorare, activități practice și de viață practică, activități artistice și creative, activități de grup, activități cognitive și de învățare, timp de povestit și citit, și timp de joacă în aer liber. 

Aceste activități încurajează dezvoltarea integrală a copiilor prin stimularea creativității, abilităților sociale, cognitive și motorii.