Grupa Mijlocie

Obiectivele importante ale programelor preșcolare sunt să ajute copiii să dobândească abilități sociale și să le ofere instrumentele necesare înainte de începerea școlii.

Despre

Grupa Mijlocie

Prin înscrierea într-o grădiniță cu predare în limba germană, copilul va avea oportunitatea de a se dezvolta într-o comunitate în care limba germană este vorbită ca limbă principală. 

 

Această interacțiune cu alți copii și cu personalul vorbitor de limbă germană îl va ajuta să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare, să învețe despre cultura și tradițiile germane și să se simtă în largul său într-un mediu multicultural.

 

În ceea ce privește tehnici moderne de parenting, echipa noastră se angajează să sprijine și să ofere suport părinților care nu sunt la fel de bine pregătiți ca personalul nostru. 

 

Dezvoltăm programe și resurse care facilitează implicarea părinților în educația copilului și oferim sfaturi practice în ceea ce privește disciplinele pozitive, comunicarea eficientă și gestionarea comportamentului. 

 

Scopul nostru este de a crea un parteneriat puternic între grădiniță și părinți, astfel încât fiecare copil să primească sprijinul și ghidarea necesare în procesul său de creștere și învățare.

Grijă personalizată

Programa noastră include:

max und moritz gradinita cu predare in limba germana matern-363
max und moritz gradinita cu predare in limba germana matern-217

Grupa Mijlocie

Grupa mijlocie este un mediu plin de energie și descoperire pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 5 ani. Prin activități interactive și captivante, îi încurajăm să exploreze și să învețe într-un mod distractiv și stimulativ. 

 

Programul nostru se concentrează pe dezvoltarea abilităților cognitive, sociale și emoționale, oferindu-le copiilor o bază solidă pentru tranziția către școală. 

 

Educatorii noștri experimentați îi ghidează pe copii într-un mod ferm, dar blând, creând un mediu sigur și propice dezvoltării lor armonioase.

Vârsta

Grupele disponibile în acest moment