Weihnachtsbasar – Târg caritabil de Crăciun

Wir erwarten euch herzlichen zu unserem wohltätigen Weihnachtsbasar mit Weihnachtsdekorationen, Basteleien der Kinder, heißem Tee und Weihnachtsgebäck!

Vă așteptăm cu drag la Târgul de Crăciun, organizat în scop caritabil, cu decorațiuni de Crăciun, unele confecționate de către copii, ceai cald și prăjituri.

 

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România.

HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile.

 

În 2018, fundația a deschis centrul socio-medical HOSPICE de la Adunații-Copăceni, destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile.

HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.

În cei 26 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 26.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Mai multe detalii, puteți regăsi în raportul anual, disponibil pe acest link: https://www.hospice.ro/wp-content/uploads/2018/08/HCS-raport-anual-2017-WEB.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *