Grupa Mare

Ideal, grădinița va fi o introducere lină și plină de bucurie în lumea școlii pentru copilul tău, deoarece ea pregătește fundamentul pentru întreaga lui educație.

Despre

Grupa Mare

Grupa mare este un mediu dinamic și captivant pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Această grupă are o componență diversă, incluzând copii care se pregătesc pentru admiterea la școlile care continuă predarea în limba germană și copii care participă la programul after school, venind de la alte școli.

 

Pentru copiii în ultimul an pregătitor, ne concentrăm pe pregătirea lor pentru tranziția către școala primară. Într-un mod stimulativ și interactiv, îi susținem să-și dezvolte abilitățile lingvistice în limba germană, să-și consolideze cunoștințele academice și să se pregătească pentru examenele de admitere la școlile care utilizează această limbă.

Pentru ceilalți copii care participă la programul after school, ne asigurăm că aceștia au un program diversificat și adaptat nevoilor lor individuale. Oferim sprijin în realizarea temelor, activități extracurriculare, precum artă, muzică, sport, și timp pentru relaxare și socializare.

Grijă personalizată

Programul pentru Grupa Mare include:

gradinita germana max und moritz bucuresti-4
max und moritz gradinita cu predare in limba germana matern-228

Grupa Mare

Pregătirea copiilor pentru școlile cu predare în limba germană este deosebit de importantă, deoarece le oferă oportunitatea de a-și construi o bază solidă în această limbă și de a-și dezvolta abilitățile lingvistice într-un mediu adecvat. Copiii care se pregătesc la grădinița noastră beneficiază de un program riguros, conceput să îi pregătească pentru examenul de admitere la aceste școli, având astfel șanse mai mari de a fi acceptați.

Având o reputație solidă și o experiență de peste 20 de ani în domeniul educației, grădinița noastră oferă o pregătire de calitate, susținută de educatori specializați și dedicati. Copiii care pleacă de la noi primesc o recomandare bună, datorită succesului lor în examenele de admitere și pregătirii comprehensive pe care au primit-o la noi.

Vârsta

Grupele disponibile în acest moment